Partioasu ja merkit

Nummen Samoojat käyttävät sinistä partiopaitaa ja –huivia. Muita partioasusteita kuten vyötä tai pillinarua saa halutessaan käyttää osana partioasua. Sudenpennut käyttävät sinistä college-paitaa partiopaitana. Seikkailijoista ylöspäin käytetään virallista partiopaitaa. Myös seikkailijoista ylöspäin käytetään huivissa lippukunnan tunnusta.  

Partioasun ohjeet ikäkausittain löydät täältä

Partiopaidan voit ostaa Scandinavian Outdoorista. Tästä pääset tutustumaan partioasuvalikoimaan. Suosittelemme myös liittymistä Nummen Samoojien Facebook ryhmään, jossa toisinaan kierrätetään partiovarusteita. Toinen hyvä Facebook ryhmä varusteiden hankkimiseen on partiokirpputori. 

Tiesitkö? Liittymällä partion jäseneksi saat 10% alennusta Scandinavian Outdoorista ja Partioaitan tuotteista (ei koske partiotuotteita) lisätietoa partion jäseneduista täältä

Merkkejä paitaan ja huiviin voi hankkia lippukunnalta. Ole yhteydessä omaan ryhmänjohtajaan.  

Jäsenrekisteri Kuksa

Kuksa on partiolaisten jäsenrekisteri. Kuksan kautta ilmoittaudutaan erilaisiin tapahtumiin ja sitä kautta voit esimerkiksi ladata oman jäsenkorttisi. Tästä pääset kuksan käyttöohjeisiin ja kirjautumaan kuksaan.