Vuokraus

Jos haluat vuokrata jonkin alla olevista kämpistä ota yhteys kämppäisäntään. Kämppäisännältä saat vuokratiedot ja varmistettua varaukset.

Rasa

Rausjärven Rasalle mahtuu 30 yöpyjää. Rasa on kamina/takkalämmitteinen ja siellä on kaasuhella/uuni. Kämppä on sähkötön, mutta valoa saa kaasulampusta, kynttilöistä ja myrskylyhdyistä. Pihapiiristä löytyy hieno sauna, puucee, leirivessa, 2 puuliiteriä, nuotiokota ja varastohuone. Rasan ympäristössä on kiintorasteja suunnistuksen harjoittamiseksi. Rannasta löytyy laituri ja soutuvene. Rasalle on rakennettu uusi kaivo syksyllä 2012 helpottamaan partioelämää. Kesällä 2018 valmistui rantaan vesiliukumäki. Vuonna 2020 Rasalle hankittiin myös neljä (4) Sup-lautaa. Kesäisin Rasalla usein varaukseen kuuluu myös kuusi (6) kanoottia.

Rasalla järjestetään jatkuvasti kesäleirejä ja niiden järjestämistä varten on Rasalla ruokapöytien ja leirikeittiön elementtejä. Keittiöön saadaan rakennettua lämminvesijärjestelmä, tiskilinja ja juokseva juomavesi muuripatojen, pumppujen sekä agregaatin avulla. Rasalle mahtuu noin 150 leiriläistä.

Kammi

Saarlammen kämppä Kammi on yksi Nummen Samoojien tärkeimmistä retkikohteista. Moottoritien läheisyys häiritsee jonkin verran. Luonnonrauha on jossain määrin vain muisto. Kammilla on tilaa yöpymiseen noin 20:lle. Kammilla on laavu, pieni sauna, nuotiopaikka, puucee, soutuvene ja liiteri. Kammilla on myös muutamia astioita ruuan laittamista varten. Kammilla ei ole kaivoa joten juomavesi tarvitsee tuoda erikseen. Kammin ympäristössä on kiintorasteja suunnistamista varten. Nummen Samoojilla on maanomistajalta tulentekolupa Kammin alueelle. Tulen tekemiseen suositellaan kuitenkin nuotiopaikan aluetta, tai ainakin suurta varovaisuutta. Myös Kammia vuokrataan partiotapahtumiin.

Korppien kämppä

Koisjärven kämppä on kunnostettu vuonna 2003 ja se soveltuu parhaiten vartioiden käyttöön, koska sudenpentulauma ei siellä mahdu yöpymään. Kämpällä on kamina, nukkumaparvi, puucee ja liiteri sekä nuotiopaikka. Nuotiopaikalla on tulentekolupa maanomistajalta. Koisjärven kämpältä löytyy perus ruuanlaittoastiat, mutta juomavesi sinne täytyy tuoda.